I media

Ibland händer det att jag dyker upp i andra media än den här bloggen. På den här sidan försöker jag länka till en del av det innehåll som är tillgängligt på nätet som jag känner till.

Här sjunger Västerås Kammarkör Det brinner en eld i ett arrangemang av Anton Leandersson-Andréas. Spontaninspelning under vår kördag i september 2021.

The Armed Man: A Mass for Peace av Karl Jenkins med 8CDEF från Adolf Fredriks musikklasser, Chokri Mensi, Adolf Fredriks Sympatiorkester, dirigerade av mig själv och Lina Sandborgh i Gustaf Vasa kyrka i Stockholm 25 oktober 2018.

En sång i dina ögon av Emil Sundberg med Sveriges Ungdomskör i Betlehemskyrkan i Göteborg 4 januari 2015.


Här sjunger Adolf Fredriks musikklassers årskurs nio Wilhelm Stenhammars Vårnatt under min ledning på sommaravslutningen i Adolf Fredriks kyrka i juni 2014. Natalia Edvall vid pianot.


Dåvarande klass 6c & 6d medverkade i Frälsningsarméns julkonsert i Berwaldallen 2012, en härlig konsert som vi med glädje återkommit till flera år sedan dess. Jag dirigerar här Give us Hope av Jim Papoulis.


Västerås Kammarkör och Västerås presenteras i en film signerad Per Kelfve, tenor i Kammarkören. Undertecknad dirigerar.


Mina klasser var med och sjöng på galakonserten som hölls för att hylla Kronprinsessan inför hennes bröllop med Daniel Westling, i Konserthuset i Stockholm. Stolt musiklärare åsåg det hela i kulisserna.


Vissa sammanhang är mer en överraskning än andra, även för de medverkande. Här dök undertecknad plötsligt upp i ett inslag i kinesisk tv om svenskt luciafirande. Bilder från de luciakonserter i Storkyrkan som jag har haft nöjet att genomföra under en följd av år.