I media

Ibland händer det att jag dyker upp i andra media än den här bloggen. På den här sidan försöker jag länka till en del av det innehåll som är tillgängligt på nätet som jag känner till.

En sång i dina ögon av Emil Sundberg med Sveriges Ungdomskör i Betlehemskyrkan i Göteborg 4 januari 2015.


 

Här sjunger Adolf Fredriks musikklassers årskurs nio Wilhelm Stenhammars Vårnatt under min ledning på sommaravslutningen i Adolf Fredriks kyrka i juni 2014. Natalia Edvall vid pianot.


 

Dåvarande klass 6c & 6d medverkade i Frälsningsarméns julkonsert i Berwaldallen 2012, en härlig konsert som vi med glädje återkommit till flera år sedan dess. Jag dirigerar här Give us Hope av Jim Papoulis.


Västerås Kammarkör och Västerås presenteras i en film signerad Per Kelfve, tenor i Kammarkören. Undertecknad dirigerar.


Mina klasser var med och sjöng på galakonserten som hölls för att hylla Kronprinsessan inför hennes bröllop med Daniel Westling, i Konserthuset i Stockholm. Stolt musiklärare åsåg det hela i kulisserna.


Vissa sammanhang är mer en överraskning än andra, även för de medverkande. Här dök undertecknad plötsligt upp i ett inslag i kinesisk tv om svenskt luciafirande. Bilder från de luciakonserter i Storkyrkan som jag har haft nöjet att genomföra under en följd av år.